Lifestyle

What’s been going on?

Hej från soliga Marbella!

Vi har det bra kan jag börja med att säga, men jag har inte skrivit för att vi har haft det lite tufft i våran nya vardag. Mer än så behöver jag inte säga utan allt är bra igen och vi kör vidare. Vi har insett hur rätt det här är och hur mycket vi älskar varandra. Det kan bara bli bättre.

Min planerade träning har inte kommit igång än, men jag planerar ett större projekt. Kommer starta en serie på min YouTube som kommer kallas Follow me to fit. Där jag kan visa mina träningspass som kommer ske hemma i förtältet med begränsad utrustning och visa upp vad jag äter. Har inte planerat färdigt men jag kommer nog börja räkna macros igen, det enda som får mig att kunna följa något och se resultat. Är ju ändå på ett ställe där man inte kan gömma sig under massa kläder så nu har jag världens anledning att komma i form. Är nöjd med mig själv nu också men vill tighta upp mig lite och få tillbaka konditionen. Så det hoppas jag att ni vill följa, återkommer med mer info!

Just nu sitter vi på en restaurang i gamla stan och dricker öl och kaffe. Peter jobbar med sin hemsida och jag passar på att säga hej till er! Jase fick följa med idag och vi försöker träna bort hans rädsla för allt som inte är en lugn och stilla promenad i skogen. Det är jobbigt för honom men vi vill kunna ha med honom när vi gör saker. Om någon har något bra tips mer än att utsätta honom för det som är jobbigt så uppskattar jag om ni skriver en rad!

Har träffat två nya vänner i stan här genom Peters jobb. Ovanligt trevligt för mig som är introvert. Börjar förstå att det inte är så svårt att skapa ett liv på en ny plats. Så länge vi har varandra och ett öppet sinne.

Puss.

Hello from a sunny Marbella!

We’ve been good but I have not written because we have hit a rough path in our new everyday life. I don’t have to say anything else but everything is good again and we keep on swimming. We have realized how right this is for us and how much we love each other. It can only get better.

My planned workouts have not started yet, but I am planning a larger project. Will start a series on my YouTube channel which will be called Follow me to fit. Where I can show my workouts which will be at home in the tent with limited equipment and show you what I eat. Have not planned everything out yet, I will probably have to start counting macros again, the only thing that allowed me to be able to stay in track and see results. I am in a place where you can’t hide under layers of clothes so now I have the world’s biggest reason to get in shape. Happy with myself now too, but I want to tighten up a bit and get healthy again. So I hope you want to follow along, I will return with more info!

Right now we are sitting in a restaurant in the old town and drinking beer and coffee. Peter is working with his website and I’m taking this opportunity to say hello to you! Jase came with us today, and we’re trying to work on his fear of anything that is not a calm and quiet walk in the woods. It is hard for him but we want to be able to have him with us when we do things. If anyone has any good tips more than to expose him to the things he’s nervous around, I appreciate if you would comment!

We have met two new friends in town here through Peter’s job. Unusually nice for me who is introvert. I’m starting to understand that it is not so difficult to create a life in a new place. As long as we have each other, and an open mind.

Love.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *