Lifestyle

Making our home bigger

Hej!

Idag skiner solen och värmen stiger mot 20 plus. Våra planer idag är att sätta upp förtältet till husvagnen, men vi måste fråganågon granne här om man måste betala extra för att ha det uppe. Verkar så,men det känns jättekonstigt eftersom man brukar hyra en plätt, men här betalar man för allt man ställer upp typ. Jag hoppas att vi får upp den för då kan jag sätta igång och filma lite mer, träna och inreda haha.

Ska öppna en Monster nu och köra igång dagen! Peter vaknade upp med halsont så det blev en ledig dag för honom idag. Gjorde havregrynsgröt till oss med banan och kanel i ett tappert försök att vara nyttigare. Kan inte bara äta baguette hela dagarna, även om det är det jag vill.

Puss på er.

Hello!

Today the sun is shining and the heat rising to 20 degrees Celcius. Our plans for today are to put up the tent for the caravan, but we must ask a neighbor here if you have to pay extra to put it up. Seems like that is the case, but it feels really weird because you usually rent a plot, but here, you pay for everything you set up. I hope that we will get it up then I can get started and record some more content, work out and decorate haha.

Going to crack open a Monster now to start off the day! Peter woke up with a sore throat so it was a day off for him today. Made oatmeal for us with bananas and cinnamon in an attempt to be healthier. Can’t eat baguettes all day, even if I want to.

Love.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *