Lifestyle

Camping in Marbella

Hejsan!

Börjar med att slänga in länken till Peters video med våran intervju i radio Halmstad eftersom jag missade det förra gången. Klicka på bilden så får ni se inspelningar från både oss och inifrån studion!

Vi har haft en ganska lugn dag idag, sovit ut och återhämtat oss, fast jag är rätt trött än. Åkte ner till Marbella och kollade in stan och även till Estepona där jag fick tag på ett ströjobb imorgon. Alltid bra att få in en extra slant och samtidigt vara hjälpsam. Kommer agera personlig assistent så det ska bli spännande!

Duschen blev utbytt igår mot en handling på affären och hämtpizza. Var tvugna att se Nacho Libre som första film haha och det kändes precis som vanligt, så här lever man livet om vi får bestämma! Pizzorna var goda och Jase kastade sina blickar mot oss och gnällde.

Peter somnade och sov i 12 timmar, han hade inte sovit natten innan och kört så mycket bil. Välbehövligt. Så duschen blev av idag efter att vi vaknat, åh gud va skönt det var med rinnande vatten över sig! Man är så bortskämd med dusch hemma.

Smutsig spegel på campingen haha/Dirty mirror at the caravan park haha

På vägen hem parkerade vi och gick ner till stranden i Estepona, blåste en hel del men det var fint och 15 grader. Jase fick lite blandade känslor, rädd och sen glad. Han jagade vågorna och jag kollade efter blåsmaneter som tydligen strandats här och de är giftiga. Usch är mycket jag är nojig över här för Jase men det ska nog gå bra bara man håller koll. Ikväll blir det Fajitamix med tortillabröd eller ris, vi har inte bestämt än. Gott ska det bli!

Puss på er.

Hello!

I’ll start with the link to Peter’s video of our interview on radio Halmstad because I missed it the last blog post. Click on the image and you’ll see recordings from both us and inside the studio!

We have had a fairly relaxed day today, slept in and recovered, though I’m pretty tired still. Went down to Marbella and checked out the town and also to Estepona where I’m working tomorrow. Always good to make an extra buck and be helpful at the same time. Will work as a personal assistant, so it will be exciting!

The shower was traded in yesterday for some beredd frigett shopping and take away pizza. Had to watch Nacho Libre as the first movie haha and it felt just as usual, this is how you live life, according to us! The pizza was good, and Jase threw glances towards us and whined.

Peter fell asleep and slept for 12 hours, he had not slept the night before and driven for a long time. It was much needed. So we vad the shower today after we woke up, my God was it nice with running water! You are so spoiled with the shower at home.

On the way home, we parked and went down to the beach in Estepona, it was windy but it was beautiful and 15 degrees Celsius. Jase had some mixed feelings, scared and then happy. He chased the waves and I checked for jellyfish who apparently are stranded here and they are very poisonous. Yikes it’s much I’m worried over here with Jase but it’ll probably be fine, we just have to be alert. Tonight there will be a Fajita mix with tortillas or rice, we have not decided yet. Gonna be yummy!

Love.

One Comment

  • Carina Jernberg

    Hej
    Härligt se unga människor bryta upp och testa annat. Vill dock varna er för pinjelarverna som nu är på backen i Spanien. Farliga för våra vovvar. Finns där pinjeträd ” tallar ”växer . Mvh Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *