Travel

Welcome to Marbella!

Hej solstrålar!

Nu har vi landat i Marbella! Äntligen. Vi kom hit mitt under ett regnväder men det skulle lätta till imorgon. Hoppas på att få se lite av staden i fint väder. Sista biten hit gick snabbt och vi hittade ett ställe för husvagnen att stå den första tiden. Vi la oss i sängen alla tre och bara däckade det första vi gjorde. Vilken resa vi gjort! Nu måste vi städa upp i vagnen som inte fått någon kärlek den senaste veckan då det bara varit in och ut snabbt. Det är lerigt och stökigt, har inte ens kunnat diska haha. Vi ska in och ta oss en dusch senare också, inte duschat på en vecka nu. Ska bli riktigt skönt!

Ska klippa ihop lite material och lägga upp en vlogg också så ni får se!

Puss på er.

Hello sunshines!

We have arrived in Marbella! Finally. We got here in the middle of a rainstorm but it will clear up tomorrow. Hope to get to see a bit of the city in nicer weather. The last stretch here went quickly and we found a place for the caravan on our first days here. We laid in bed all three of us and fell asleep the first thing we did. What a trip! Now we need to clean up in the caravan that have not received any love in the last week. It’s  just been in and out quickly. It is muddy and messy, haven’t even been able to wash the dishes haha. We’ll go and take a shower later, have not showered for a week now. It will be really nice!

Going to edit my material and put up a vlog for you as well!

Love.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *