Lifestyle

Breaking Free

Idag var våran sista dag i Sverige för imorgon tar vi båten över till Tyskland! Bokade biljetter idag för hela familjen med bil och husvagn. Så nervöst! Just nu håller jag på och lagar mat för första gången i min Omnia ugn. Det blev en riktig skåprensning och experiment, får se vad vi tycker om en liten stund. Det ligger både kassler och zucchini under all pasta och ost. Sen lite gräddig sås över det. Såna här experiment brukar kunna lyckas riktigt bra – och ibland gå helt åt skogen!

Efter maten ska vi ordna inför imorgon, vi åker inte förens runt lunch. Blev en senare tid än vi tänkt från början (plus att vi väljer det billigaste alternativet hela tiden under resan). Sa till Peter idag att det känns som att vi inte är redo att åka än, alltså pack-redo. Så klart inte när vi har hela huset med oss haha vi bor ju i våran resväska liksom!

Gjorde våran sista tur till affären idag och köpte på oss saker vi kommer sakna och även sånt vi behövde. Tur vi kollade tipsen inför resan så vi hann köpa en S-dekal att sätta på bil och husvagn. Är det något annat som saknas längs vägen så tar vi det som det kommer. Det är väl det livet går ut på. Vi kan aldrig veta vad som händer imorgon, eller om morgondagen ens kommer. Det är bara att leva medan vi kan!

Puss på er.

 

Today was our last day in Sweden, tomorrow we board the ferry over to Germany! Booked tickets today for the whole family, car and caravan. So nervous! Right now, I’m preparing food for the first time in my Omnia oven. The recipe was a real experiment, we’ll see what we think about it in a moment. It is both ham and zucchini under some pasta and cheese. Then a creamy sauce over it. These experiments usually turn out really well and sometimes the total opposite!

After dinner, we shall arrange for tomorrow, we don’t leave until lunch time. We got a later departure than we planned from the beginning (plus, we choose the cheapest option all the time during the trip). I told Peter today that it feels like we are not ready to go yet, pack-our-bags-ready. Of course not, when we have our whole house with us haha we live in our suitcase!
Made our last trip to the grocery store today and bought things we will miss and also things we needed. Lucky we checked the tips before the trip so we got to buy a Sweden decal to put on the car and caravan. If there’s anything else missing along the way we’ll cross that bridge when when get to it. That’s what life is all about. We can never know what happens tomorrow, or if tomorrow will even show up. We should live while we can!
Love.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *