Travel

It’s Time For A Change

Hej solstrålar!

Idag har vi blivit klara inför avfärd, fixat en läckande kran och bytt däck. Nu ska vi bara mappa upp hur vi ska köra ner till Spanien så vi har allt planerat med campingar och annat som kan tänkas bli problem. Det hela känns så overkligt än, att vi ska flytta till Spanien. På söndag börjar färden ner till Tyskland och jag är så taggad på att få se mer av Europa! Jag har inte sett så mycket av Europa eller utanför det. Hela livet har förändrats helt klart, jag som tänkte bygga en trygg vardag hemma ska nu ut och bo i husvagn med min älskade Peter. Jag är ändå rätt sugen på att bo i en skåpbil framöver, så det här är ett bra första steg. Trivs så himla bra i våran husvagn, det enda som inte blivit bekvämt än är att gå på toaletten som ligger (pappers)vägg-i-vägg med sängen! Men jag är helt på att leva så här, vara lite smutsig och inte alltid lukta rosor. Jag tror man bygger upp en stor uppskattning för det bekväma livet i lägenhet/hus med rinnande vatten och toalett när man bor så här. Man ska inte vara så bortskämd. Lite krångel måste man leva med om man vill växa som människa.

Det här är en rejäl utmaning även om vi bor väldigt bekvämt vill jag säga. Men jag har aldrig gillat att campa för det första! Det var något som lät lite kul när jag sa det till Peter första gången haha. Hur ska jag då klara av det här livet som vi planerar nu?

Jase verkar trivas helt okej också trots det lilla utrymmet. Det svåraste för honom är att komma upp i sängen, men allt går med lite vilja (eller pizza!). Vi har till och med gett honom medicin för hans öroninflammation här i husvagnen. Han ställer sig och skakar ur sig medlet i hela husvagnen haha. Men men huvudsaken är att han blir frisk.

Resten av kvällen ska vi spendera i sängen framför en film och mysa. Åker nog fram en liten chipspåse också.

 

Puss på er.

 

Hello sunshines!

Today we got ready for our departure, fixed a leaky faucet and changed the tires. Now we just have to map up how we are going to drive down to Spain so that we have everything planned out – with campsites and other things that might become problems. It all feels so unreal, that we are moving to Spain. On Sunday, we start the trip to Germany and I am so psyched to get to see more of Europe! I have not seen so much of Europe yet. My whole life has changed clearly, I was going to build a secure ”normal” life back home and now I’m living in a caravan with my beloved Peter. I am still quite eager to live in a van in the future, so this is a good first step. I feel so comfortable in our caravan, the only thing that is not convenient is going to the toilet, which is a paper thin wall next to the bed! But I’m totally game to live like this, to be a little dirty and not always smell like roses. I think you build up a great appreciation for the comfortable life in an apartment/house with running water and a toilet, when you live like this. You should not be spoiled. You have to endure a little bit of hassle if you want to grow as a person.

This is a real challenge even if we live very comfortably I would say. But I have never liked to camp! That was something that sounded a bit funny when I told Peter the first time haha. How could I cope with this lifestyle that we plan now?

Jase seems to enjoy it also despite the small space. The hardest thing for him is to get up in the bed, but everything it possible with a little determination (or pizza!). We have even given him medication for his ear infection here in the caravan. He shakes out the liquid in the entire caravan haha. But the main thing is that he gets healthy.

The rest of the evening we’ll spend in bed in front of a movie and cuddle. There will probably be a small bag of chips joining us as well.

 

Love.

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *